Saaga-avdelningsvagn

LITEN OCH SMIDIG

Saag- avdelningsvagn är lämplig för många olika användningsområden. Vagnen är lättkörd och på grund av sin lilla storlek är den lämplig även för trånga utrymmen. De djupa brickorna håller materialet på plats även när det går fort. Ergonomiska körhandtag på två olika höjder (870 mm och 1000 mm). På grund av dessa passar vagnen för både kortare och längre användare. Dessutom kan ställ för blanketter, provtagningsetiketter, handskförpackningar, kärl för farligt avfall, sopkärl, hand- och rengöringsflaskor placeras fritt runt brickans kanter och under körhandtagen, vilket gör det enkelt att anpassa vagnen för både höger- och och vänsterhänta.

Betygsätt produkten

Se vad andra säger och dela dina egna erfarenheter

0,0
Rated 0 out of 5
0/5 stjärnor (baserat på 0 recensioner)
5*0%
4*0%
3*0%
2*0%
1*0%

Saaga I ett nötskal

  • Vagnens bredd 400 mm, längd 550 mm och höjd 1000 mm (körhandtagets höjd)

  • Brickans innermått B 280 mm, L 300 mm och höjd 100 mm
  • Brett utbud av tillbehörsställ för avfalls- och sopkärl, desinfektions- och tvättmedelsflaskor, handskpaket, mobil skrivare, mobiltelefon, provtagningsetiketter och formulär
  • Vagnen har kullagrade hjul av hög kvalitet som gör vagnen lättkörd
  • Brickorna och brickornas fästen är avtagbara och lätta att tvätta
  • Ramen är tillverkad av förkromat stål och lådorna av ABS-plast

 

Kolla in 3D-modellen av Saaga-vagnen och tillbehör här

Betygsätt produkten

Det finns inga recensioner ännu. Var den första att skriva en.

Skriv en kommentar

Kommentarer om Saaga-avdelningsvagn

”Vagnen är lättkörd och tillräckligt smal för att rymmas mellan sängarna på vårdavdelningarna.
Saaga-vagnen har tillräckligt stora sopbehållare; den ena är för använda nålar med säkerhetsskydd och den andra för pappersavfall.
Tack vare användningen av nålar med säkerhetsskydd blir det endast lite avfall med vassa kanter.
I vagnen finns plats för en behållare för spetsigt/skärande avfall på den undre brickan. I början planerades att körhandtaget skulle bli inställbart i olika höjder, men vi kom till slutsatsen att ingen ändå kommer att göra sig besvär för att ställa in det.
Tillverkaren föreslog att vagnen skulle vara försedd med två körhandtag på olika höjder, vilket i själva verket visat sig fungera bra i praktiken.
Vi har fått vara delaktiga i att utforma Saaga-provtagningsvagnen. Vår avsikt var att uppnå något gott tillsammans, och det blev en prima produkt i finländsk stil.”

Jenni Aho (Seinäjoki Centralsjukhus)

Kommentarer om Saaga-avdelningsvagn

”Vagnen är lättkörd och tillräckligt smal för att rymmas mellan sängarna på vårdavdelningarna. Saaga-vagnen har tillräckligt stora sopbehållare; den ena är för använda nålar med säkerhetsskydd och den andra för pappersavfall. Tack vare användningen av nålar med säkerhetsskydd blir det endast lite avfall med vassa kanter. I vagnen finns plats för en behållare för spetsigt/skärande avfall på den undre brickan. I början planerades att körhandtaget skulle bli inställbart i olika höjder, men vi kom till slutsatsen att ingen ändå kommer att göra sig besvär för att ställa in det. Tillverkaren föreslog att vagnen skulle vara försedd med två körhandtag på olika höjder, vilket i själva verket visat sig fungera bra i praktiken. Vi har fått vara delaktiga i att utforma Saaga-provtagningsvagnen. Vår avsikt var att uppnå något gott tillsammans, och det blev en prima produkt i finländsk stil.”

Jenni Aho (Seinäjoki Centralsjukhus)