Saaga-osastovaunu

PIENI JA KETTERÄ

Saaga-osastovaunu soveltuu moneen eri käyttötarkoitukseen. Vaunu on kevyesti liikuteltava ja pienen kokonsa ansiosta se soveltuu hyvin ahtaisiinkin tiloihin. Syvät tarjottimet pitävät tavarat paikoillaan kovassakin kiireessä. Ergonomiaa edistävät työntökahvat, jotka on asetettu kahdelle eri korkeudelle (870 mm ja 1000 mm). Näin ollen vaunu soveltuu niin lyhemmän kuin pidemmänkin käyttäjän tarpeisiin. Lisäksi tarjottimen reunoille ja työntökahvojen alle saa vapaasti sijoittaa telineitä lomakkeille, näytteenottotarroille, käsinepaketille, riskijäteastioille, roska-astioille, käsidesi- ja puhdistusainepulloille, joiden ansiosta vaunu on helposti muunneltavissa sekä oikea- että vasenkätisille käyttäjille.

Arvostele tuote

Katso, mitä muut sanovat ja jaa oma kokemuksesi!

0,0
Rated 0 out of 5
0/5 tähdestä (perustuen 0 arvioon)
5*0%
4*0%
3*0%
2*0%
1*0%

SAAGA PÄHKINÄNKUORESSA

  • Vaunun leveys 400 mm, pituus 550 mm ja korkeus 1000 mm (työntökahvan korkeus)

  • Tarjottimen sisämitat L 280 mm, P 300 mm ja korkeus 100 mm
  • Laaja valikoima lisävarustetelineitä riskijäte, ja roska-astioille, käsidesi- ja puhdistusainepulloille, käsinepaketille, mobiilitulostimelle, kännykälle, näytteenottotarroille ja lomakkeille
  • Vaunussa on laadukkaat, kuulalaakeroidut pyörät, joiden ansiosta vaunua on erittäin kevyt liikutella
  • Tarjottimet ja tarjottimien kiinnikkeet ovat irrotettavat ja helposti pestävät
  • Runko on kromattua terästä ja laatikot ABS-muovia

 

Tutustu Saaga-vaunun 3D malliin ja lisävarusteisiin tästä

Arvostelut

Arvosteluja ei löytynyt. Ole ensimmäinen arvostelun kirjoittaja!

Kirjoita arvostelu

Saaga-osastovaunusta sanottua

”Saaga -näytevaunu liikkuu ketterästi ja on tarpeeksi kapea mahtuakseen vuodeosastoille sänkyjen väliin.
Saaga- näytevaunussa on tarpeeksi isot roska-astiat, toinen käytetyille turvaneuloille ja toinen paperijätteelle. Särmäisjätettä tulee enää vähän turvaneulojen käytön ansiosta, mutta astia
pistävälle/leikkaavalle jätteelle on löytänyt paikkansa alatarjottimelta. Työntöaisaa suunniteltiin aluksi
säädettäväksi korkeudeltaan, mutta tultiin siihen tulokseen, ettei kukaan vaivaudu sitä säätämään.
Valmistaja ehdotti kahta erikorkuista työntöaisaa, mikä onkin osoittautunut käytössä hyväksi valinnaksi.
Olemme saaneet olla mukana Saaga-näytteenottokärryn suunnittelussa. Hyvää yhdessä yritimme, mutta pohjalaiseen tyyliin priimaa siitä tuli.”

Seinäjoen Keskussairaala

Saaga-osastovaunusta sanottua

”Saaga -näytevaunu liikkuu ketterästi ja on tarpeeksi kapea mahtuakseen vuodeosastoille sänkyjen väliin. Saaga- näytevaunussa on tarpeeksi isot roska-astiat, toinen käytetyille turvaneuloille ja toinen paperijätteelle. Särmäisjätettä tulee enää vähän turvaneulojen käytön ansiosta, mutta astia pistävälle/leikkaavalle jätteelle on löytänyt paikkansa alatarjottimelta. Työntöaisaa suunniteltiin aluksi säädettäväksi korkeudeltaan, mutta tultiin siihen tulokseen, ettei kukaan vaivaudu sitä säätämään. Valmistaja ehdotti kahta erikorkuista työntöaisaa, mikä onkin osoittautunut käytössä hyväksi valinnaksi. Olemme saaneet olla mukana Saaga-näytteenottokärryn suunnittelussa. Hyvää yhdessä yritimme, mutta pohjalaiseen tyyliin priimaa siitä tuli.”

Seinäjoen Keskussairaala